اجتماعی, ارتباطات تجاری

داستان یک موزه، بهانه‌ای برای افتخار به مردم سرزمینم

سال گذشته وقتی پیشنهاد بازدید از موزه آقای حسین پناه را به مالک مجموعه اصفهان سیتی سنتر دادم، گمان نمی کردم این آشنایی منجر به تأسیس یکی از زیباترین موزه های ایران شود که به لطف خدا تا چند روز دیگر افتتاح خواهد شد.

نمایی از موزه پرستیژلند ایران (موزه خصوصی حسین پناه)

۲ سال پیش با آقای حسین پناه مؤسس اولین موزه خصوصی در ایران آشنا شدم. حسین حسین‌پناه از عاشقان فرهنگ و تمدن ایران است که عمر و سرمایه خود را صرف حفظ و نگهداری نشانه‌های تمدن ایرانی و جهانی نموده است. اشیای گران‌قدری که برخی از آنها را نمی توان قیمت گذاری نمود را از تاراج نجات داده و به هزینه شخصی در مجموعه خود گردآوری کرده است. سال ۱۳۹۱  با همکاری شرکت گاتا، استودیو بهرامی و هنرمندی نادر مشایخی پرفورمنس امید به فردا  را در شب ۲۱ اکتبر که گفته می شد روز آخر دنیاست، در موزه قبلی حسین‌پناه (بازارچه بیدآباد اصفهان)  اجرا شد. سال گذشته با همراهی آقای حسین‌پناه هم مراسم افتتاح و اختتامیه کارگاه خلاقیت با حضور پرفسور مولر استاد دانشگاه کسل آلمان در ساختمان باستانی موزه برگزار شد. اما ناراحتی آقای حسین پناه که فضای فعلی موزه‌اش مناسب نگهداری اشیا و آثار فاخر تمدن ایران و جهان نیست، جرقه‌ای در ذهن من روشن نمود که در صورت موافقت و استقبال مدیران، فضایی را در مجموعه اصفهان سیتی سنتر به این موضوع اختصاص دهیم. این پیشنهاد از سوی مالک و مدیر مجموعه اصفهان سیتی سنتر ( آقای صرامی ) که چند سال پیش افتخار همکاری با ایشان را داشتم مورد استقبال گرم ایشان واقع شد و ایشان هم هزینه‌های ساخت ، اجرا و تخصیص فضای موزه را تقبل نمود و هم اکنون بعد از حدود 8 ماه تلاش ، این موزه  به بهره‌برداری رسیده است. بسیار خوشحال هستم و امیدوار که هنوز فرهنگ وتمدن ایرانی زنده است و ایران هنوز مردمانی دارد که با همه سختی‌ها و مشکلات به آن عشق می ورزند. از همین جا از تمامی هم‌شهریان عزیزم و هم‌وطنانی که به اصفهان سفر می‌کنند دعوت می‌کنم تا از این موزه بازدید نمایند . الحق والانصاف تعامل این ۲ مرد بزرگ در راستای حراست از تمدن کشور عزیزمان ایران ستودنی و قابل ارج نهادن است.

نمایی دیگر از موزه پرستیژلند ایران (موزه خصوصی حسین پناه)

پی‌نوشت: 

دوستانی که به هر روش می توانند یا علاقه‌مند هستند با این موزه همکاری داشته باشند خوشحال خواهم شد از طریق ای میل با من در تماس یاشند ( masihkarimian در جی‌میل)

مطالب مرتبط:

گرازش مراسم شب یلدا در موزه حسن پناه(+)

مصاحبه مفصل حسین حسین‌پناه با خبرگزاری عصرایران(+)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *